Despre noi

Despre noi
servicii-contabile.md vă oferă toate servicile de evidență contabilă, închiriere de server 1C, suport și întreținere 1C 8 ...
Despre noi

Bine ați venit pe site-ul oficial al companiei noastre! Dacă sunteți în căutarea unor servicii de evidență contabilă, noi vă oferim sprijin și suportul necesar în domeniul dat. Compania - e în curs de dezvoltare în mod activ. Este o companie outsourcing (externalizare) ce oferă servicii de evidență contabilă, consultanţă în domeniul financiar contabil.

Principalele domenii de activitate ale companiei noastre sunt: serviciile contabile și sprijinul fiscal, restabilirea evidenței contabile, stabilirea procesului de evidență contabilă cât și a sistemului de control intern, închiriere server 1C, suport și întreținere 1C. Prestarea serviciilor profesionale în domeniul evidenţei contabile este "crezul nostru".

Începeți să lucrați cu noi și veți fi mulțumiți de rezultat !

În timpul primei întâlniri, vă vom spune despre algoritmul activității noastre, vom analiza profund situația ținând cont de specificul companiei Dvs., vom împărtăși experiența noastră și vom oferi recomandări necesare.

Evidența contabilitată este obligatorie pentru întreprinzătorii individuali și firmele de absolut toate formele de proprietate, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. De aceea, organizarea calitativă a taxelor, managementului, economiei, statisticilor, personalului și contabilității poate fi numită una dintre prioritățile companiilor moderne și a structurilor de afaceri. Contabilitatea este cel mai important tip de evidență, deoarece reflectă toate datele privind activitatea fiscală, financiară, personală, de gestiune, statistică și economică a unei întreprinderi.

”Noi” ducem evidența documentelor primare, transferăm impozitele către bugetul de stat, prezentăm rapoartele fiscale și statistice, restabilim evidența contabilă, calculăm salarile angajaților Dvs. De asemenea, interacționăm cu băncile, participăm la inventariere și evidența import/export. Personalulcalificat păstrează evidența contabilă a clienților în ordine perfectă: puteți fi liniștiți de orice control inopinat din parte autoritaților fiscale.

Cel mai bine este să contactați compania noastră de outsourcing în momentul în care ați decis să deschideți o companie sau în proces de înregistrare. În prima zi de lucru vom stabili sistemul corect de evidență contabilă și fiscală în afacerea Dvs.

Ne-am organizat activitatea în așa fel încât clienții noștri să fie scutiți de vizitarea autorităților fiscale, băncilor și instituțiilor de supraveghere. Cu noi veți uita de documente. Oferim servicii de evidență contabilă la un nivel fundamental nou, ținând cont de dezvoltarea tehnologiilor IT.

Există două etape de bază ale contabilității într-o întreprindere modernă:

 • Prima. Acesta cuprinde în sine o evidență contabilă competentă, ce include pregătirea politicilor contabile, regulamente pentru circulația documentației, numirea persoanelor responsabile pentru întreținerea corectă a evidenței contabile.
 • A doua. Conducerea companiei trebuie să ia o decizie importantă de a duce evidența pe cont propriu angajând specialiști sau să o transfere unei companii de outsourcing.

Din experiență, a doua opțiune este aleasă de firmele mici și antreprenorii individuali, pentru care nu este avantajos din punc de vedere financiar să mențină un contabil. Apelarea la serviciile de evidență contabilă ale unei companii de outsourcing, puteți rezolva această problemă în mod eficient și relativ ieftin.

Colaborarea cu noi vă permite:

 • Asigurarea unei creșteri a profitului garantat pentru organizația Dvs.
 • Coordonarea cu un specialist personal
 • Beneficierea de experiența înaltă a specialiștilor noștri
 • Economisirea, deoarece avem cel mai accesibil preț pentru servicii
 • Obțineținerea consultațiilor gratuite
 • Contactarea pentru suport in zile de odihnă

Valorile noastre:

 • Cine suntem. Ducem evidența contabilă, calculăm salariu si impozitele IMM-urilor și antreprenorilor la nivelul companiilor mari
 • Obiectivele noastre. Tindem spre o colaborare la nivel inalt cu clienții noștri. Atentia la nevoile clientului reprezintă cheia cooperării pe termen lung.
 • Ce oferim. Evidența contabilă a companiei Dvs. - este angajamentul si responsabilitatea noastră. Iar Dvs. veți putea să vă concentrați eforturile asupra realizării unui profit, direcționând timpul către activitatea principală.

Competențele noastre:

Ca regulă generală, competențile profesionale sunt abilitatea, capacitatea de a pune în practică activitățile zilnice ale cunoștințelor contabile în funcție de nivelul de pregătire profesională, precum și experiența acumulată. Fară enumerarea acestora nu este succes.

Noi oferim:

Apelând la serviciile companiei noastre, obțineți nu doar un contabil, ci o întreagă echipă de specialiști care va face totul pentru a vă asigura că beneficiați de maximum și confort. Contractul cu compania noastră garantează compensarea tuturor amenzilor/penalităților conform Codului Fiscal și Codului de Contravenții Administrative, dacă acestea se datorează lacunelor noastre.