Suport și
întreținere 1C

Suport și întreținere 1C
Suport și întreținere 1C

Suport și
întreținere 1C

Suport și întreținere 1C

Cu noi, profitabilitatea companiei Dvs. va crește, iar cheltuielile Dvs. vor deveni considerabil mai mici, datorită contractului de deservire a bazei 1C de către experți în acest domeniu. Suntem disponibili în Chișinău și lucrăm în permanență pentru Dvs. Contactați-ne și vă vom rezolva orice întrebare !

Configurarea programului 1C 8.2 și 1C 8.3

După instalarea unui nou software, configurarea corespunzătoare devine prima prioritate. Setarea programului 1C 8.3 și 8.2 este o componentă importantă în automatizarea activității și contabilității și este, de asemenea, necesară pentru orice configurație. Obiectivele principale ale înființării unei întreprinderi 1C 8.2 și 1C 8.3 sunt de a minimiza probabilitatea de erori în timpul viitoarei funcționări a sistemului, comoditatea utilizării, informarea utilizatorului cu privire la utilizarea corectă a programului pentru a minimiza eventualele erori de utilizare în viitor.

Ajustarea 1C poate fi împărțită în mai multe tipuri:

 • Setarea generală a întreprinderii 1C (politici contabile, setări generale, setarea modului de funcționare).
 • Configurarea unui computer (server) pentru a lucra cu baza de date.
 • Setarea interfeței utilizator în program.
 • Setarea rolurilor utilizatorilor în 1C (drepturi de utilizator).
 • Configurați sincronizarea între baze de date (schimburi tipice și atipice între configurații).

Suport funcționare 1C:

Suport funcționare 1C:

Suportul funcționare1C – un complex de servicii care ajută la obținerea unei eficiențe maxime în utilizarea unui sistem automatizat de activitate al companiei. Orice echipament cu timpul poate prezenta probleme în funcționare, de exemplu, anumite funcții sau mecanisme pot înceta să funcționeze din motive necunoscute. Software-ul 1C poate eșua uneori. Dacă aveți o astfel de situație, atunci va trebui cel mai probabil să pierdeți timp și să căutați un specialist disponibil, dar acest lucru poate fi evitat prin solicitarea serviciului suport 1C de la Noi. Experții noștri vă vor ajuta la prima solicitare și în același timp, nu va trebui să așteptați până când un specialist ajunge la biroul Dvs., deoarece putem începe să lucrăm de la distanță imediat după apelul Dvs.!

Suportul 1C include următoarele servicii:

 • consultația specialistului 1C
 • configurarea software-ului 1C
 • finalizarea configurațiilor 1C
 • actualizarea software-ului
 • administrarea sistemului
 • rezolvarea problemelor în operarea software-ului
 • instruirea utilizatorilor

Programul 1C Enterprise Support

Programul 1C Enterprise Support

Când utilizatorii lucrează într-un program de evidență, pot apărea diferite tipuri de erori. Criticitatea erorii depinde de clasificarea acesteia și de faptul dacă este posibilă continuarea activității în program. Utilizatorul însuși nu poate soluționa erorile de sistem, deoarece nu deține calificările și cunoștințele corespunzătoare. Compania noastră oferă rapid, eficient și fiabil suport pentru programul 1C companiei Dvs! Iată câteva dintre serviciile pe care le oferim:

 • corectarea erorilor critice din program.
 • recuperarea bazei 1C după defecțiuni.
 • recuperarea parolei.
 • tot felul de îmbunătățiri în funcție de dorințele Dvs..
 • dezvoltarea individuală și colectivă.
 • ș.a. servicii.

Compania noasră - se mândrește cu înaltă calitate a serviciilor oferite, precum și cu faptul că clienții noștri beneficiază de asistență non-stop 1C, 24/7, afacerea Dvs. este sub supravegherea noastră calificată! Avantajele acestui tip de serviciu sunt evidente, pentru și în momentele tensionate ale perioadei de raportare, când apar dificultățile și problemele cele mai neașteptate, fiți siguri că veți primi ajutorul specialiștilor calificați.

Popularitatea serviciilor 1C se datorează diverselor factori, dintre care fiabilitatea ridicată a sistemului, confortul pentru utilizatori, adaptabilitatea la legislația în schimbare și multe altele. Cu toate acestea, una dintre cele mai importante proprietăți ale 1C este flexibilitatea, posibilitatea perfecționării și îmbunătățirea continuă, luând în considerare caracteristicile activității unei întreprinderi individuale.

 • Rezolvarea problemelor 100%. Unul dintre cele mai importante avantaje ale suportului1C din partea companiei noastre este că nu ne limităm la consultări simple și răspunsuri la întrebări, ci rezolvăm problemele companiei Dvs. Specialiștii noștri vor remedia problemele prin conectare la calculatoarele clientului de la distanță, astfel analizând situația vor soluționa dificultatea apărută în cadrul companiei Dvs. rapid și eficient. Având în vedere că compania noastră oferă asistență non-stop, veți primi ajutor absolut în orice moment al zilei sau nopții, precum și în week-enduri/sărbători.
 • Reprelucrarea 1С. Implementare Rare 1C trece fără îmbunătățiri și optimizarea sistemelor de informații suplimentare. Factorul uman este, de asemenea, afectează în mod semnificativ performanța programului. Noi vă va ajuta să adăugați noi instrumente pentru a 1C, funcționarea corectă a erorilor existente și corecte care apar în timpul funcționării sistemului.
 • Eliminarea erorilor. Prezentarea situației financiare incorecte poate crea o mulțime de probleme probleme în activitatea ulterioară a companiei Dvs. Ca parte a serviciilor de asistență 1C, este posibilă nu numai eliminarea rapidă a erorilor, ci și îmbunătățirea sistemului pentru a le evita în continuare. Suportul 1C de la specialiștii "1Service" reprezintă o oportunitate de a obține un suport professional, instrument perfect pentru păstrarea înregistrărilor și automatizarea afacerii, fără probleme și costuri ridicate.
 • Sprijin informațional. Suportul 1C nu poate fi doar tehnic. Modificările imprevizibile în legislație pot provoca o mulțime de întrebări chiar și pentru contabilii cu experiență. Consultanții noștri profesioniști sunt la curent cu modificările din domeniul evidenței contabile astfel că pot răspunde la cele mai complexe întrebări ale clienților noștri.

Restabilirea activității 1C:

Restabilirea activității 1C:

Trăim în lumea modernă și știm cu toții că nu există nimic permanent și veșnic, mai devreme sau mai târziu, se uzează sau iese din funcțiune. Un exemplu real este orice tehnică. Acest lucru se datorează calității tehnice a dispozitivului sau din cauza altor factori, inclusiv cel uman. Acești factori pot fi atribuiți și activității sistemului 1C.

De obicei, se restabileste ceea ce a s-a defectat, nu funcționează, sau activitatea înregisrează erori. Baza de date 1C poate de asemenea să fie supusă riscului defecțiunii, iar acest lucru se întâmplă din cauza a doi factori. Primul și principalul este factorul uman, al doilea este cel tehnic. Orice detaliu, cauze, probleme, informații ale activității în baza de date, puteți să le găsiți în FAQ (întrebări și răspunsuri frecvente) de pe site-ul nostru. Utilizatorul însuși nu este în măsură să restabilească 1C, deci decizia corectă va fi să contactați un specialist, deoarece întotdeauna încercările neautorizate ale utilizatorilor de a restabili 1C conduc la o deteriorare ulterioară a situației!

Restabilirea bazei de date 1C 8.3, 8.2, 8.1

Restabilirea bazei de date 1C 8.3, 8.2, 8.1

Compania noastră se ocupă de restabilirea bazelor 1C numai pe platformele 8.3, 8.2 și 8.1, dacă lucrați la versiuni anterioare, vă recomandăm să treceți la cele mai actuale. Să aruncăm o privire la necesitățile clienților pentru care adesea suntem contactați:

 • Restabilirea bazei de date după o eroare critică
 • Recuperarea datelor
 • Recuperarea și configurare parolei
 • Restaurare link-uri sparte
1
Restabilirea bazei 1C după o eroare critică
O eroare critică este eroarea care duce la defecțiunea sistemului, în rezultatul căreia nu există posibilitatea unei funcționări normale și corecte a programului. Poate apărea o fereastră ce conține textul erorii și apar două butoane "Reporniți sistemul" și "Închideți". Dacă aveți erori similare în configurație, trebuie să restartați baza de date 1C. Aceste erori pot apărea din diverse motive, prezentăm câteva de bază:
 • 1. Oprirea incorectă a sistemului (de exemplu, a avut loc o întrerupere a alimentării cu energie electrică iar în acel moment, se efectua o operațiune în baza de date)
 • 2. Erori în programare (de exemplu, programatorul nu a specificat operatorul de eroare necesar, rezultând astfel o eroare de sistem)
 • 3. Clusterele hard disk-urilor pe care este instalată baza de date sunt într-o stare defectuoasă (atunci când programul este adresat acestor sectoare, informațiile nu pot fi citite, ca urmare apare această eroare)
2
Restabilirea datelor deteriorate 1C
Datele deteriorate sunt întotdeauna într-o stare diferită, unele pot fi restaurate, altele nu. Fiecare situație este individuală, pentru a identifică cu exactitate dacă este posibilă restaurarea datelor Dvs. 1C sau nu, trebuie să dispunem de anumite informații. Putem afla aceste informații atunci când analizăm baza de date. Contactați-ne și vă vom ajuta să vă restabiliți baza de date pentru funcționare acorectă.
3
Restabilirea parolei pentru configurația 1C
Așa cum a demonstrat practica, deseori trebuie să facem față unor situații de problemă, restabilirea parolei pentru bazele de date 1C. Existată situații în care contabilul șef nu reușește să se conecteze la baza de date din cauza problemei de recuperare a parolei și funcționării normale. Iar uneori, utilizatorii înșiși pur și simplu au uitat parolele, sau unele date individuale, ca urmare, neavând acces la baza de date. Astfel de situații paralizează cu siguranță activitatea normală și ar trebui rezolvate cât mai curând posibil. Dacă doriți să recuperați parola pentru 1C, contactați-ne pentru ajutor.
4
Restabilirea link-uri sparte în 1C
Link-urile sparte în 1C sunt link-uri care indică date care a încetat să mai existe, adică neexistente. Acest lucru se poate întâmpla dacă, de exemplu, un obiect a fost șters fără monitorizarea integrității referențiale, adică direct, fără a fi marcat pentru ștergere. O astfel de funcție de ștergere poate fi activată de dreptul utilizatorului. În sistemul de date1C se configurează reciproc. Este foarte important să înțelegem că restabilirea link-urilor în 1C este de o importanță majoră, deoarece acestea cauzează multiple erori.