Noutăți

2019-04-19

Peste trei mii de contracte de locațiune înregistrate în doar trei luni ale anului curent la Serviciul Fiscal de Stat

Activitățile Serviciului Fiscal de Stat de aducere în cadrul legal a persoanelor fizice și juridice care oferă în chirie bunuri imobile s-au extins și pentru anul 2019. Scopul acestor acțiuni este asigurarea unui nivel înalt de conformare fiscală în acest domeniu de activitate.

2019-04-17

Serviciul Fiscal de Stat informează comercianții de flori vii

Serviciul Fiscal de Stat a desfășurat acțiuni de informare la comercianții de flori vii din piața de flori angro din capitală.

2019-04-10

Prima Ședință a Comitetului de supraveghere în cadrul Proiectului II de cooperare dintre Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Fiscală Suedeză

Reprezentanții Serviciului Fiscal de Stat, ai Agenției Fiscale Suedeze, ai Agenției de executare silită din Suedia, precum și ai Ambasadei Suediei în Republica Moldova s-au întrunit în prima ședință în cadrul Proiectului II de cooperare.

2019-04-01

9,4 miliarde lei acumulate la Bugetul public național în primele 3 luni ale anului curent - creștere de 426 milioane lei față de perioada similară a anului precedent

Veniturile acumulate de Serviciul Fiscal de Stat la Bugetul public național (BPN) în lunile ianuarie-martie 2019 au crescut, comparativ cu perioada similară a anului 2018, cu 4,8%.

2019-03-26

ATENȚIE: contribuabilii care doresc să-și verifice existența obligației de achitare a impozitului pe venit o pot face urmărind cîțiva pași!

Serviciul Fiscal de Stat ține să reietereze contribuabililor persoane fizice care doresc să își verifice existența obligației de achitare a impozitului pe venit o pot face urmând accesând portalul https://mpay.gov.md/ sau portalul https://servicii.fisc.md/ (serviciul SIA „Contul curent al contribuabilului” sau SIA „Verificarea obligațiunii fiscale”).

2019-03-25

Lista agenților economici obligați să utilizeze „e-Factura”

Serviciul Fiscal de Stat a aprobat ordinul în care este stipulată lista agenților economici obligați să utilizeze factura fiscală electronică „e-Factura”